Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

O Βαγγέλης στα μλπόκα!


Ο Βαγγέλης Βενιζέλος τόλμησε σήμερα να κάνει αυτό που κανένας πολιτικός από τα δύο κόμματα (ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ) δεν έχει κάνει. Πήγε στα μπλόκα των αγροτών!
Επισκέφθηκε τα μπλόκα των αγροτών στην Ημαθία και σύμφωνα με τις πληροφορίες έγινε δεκτός με χειροκροτήματα.
http://papaioannou.wordpress.com/

Ο Γιάννης Παπαϊωάννου σχολίασε:
Άντε επιτέλους! Κάποιος να ξελασπώνει το ΠΑΣΟΚ στην αγροτιά! Άντε να καθαρίσει λίγο η φωνή μας ως ΠΑΣΟΚ, γιατί τα ήξεις-αφίξεις και τα ναι μεν αλλα των Αθηνών ακούγονται μισόλολογα στο Κάμπο.

Σχόλιο Θεσ.Τύπου:
Θα έρθει και στη Λάρισα ο Βαγγέλης για κάποια πίτα (είχαμε διαβάσει πριν μέρες). Θα έρθει;
Ο Βαγγέλης, φίλε Γιάννη, πήρε αμπάριζα τελευταία: Εκτός των άλλων, χθες εξόρκησε και την... αλαζονεία (!) με μπόλικη έπαρση (και αλοζονεία επίσης!) σε κυριακάτικη συνέντευξή του... Και δεν έμεινε εκεί!
Πάντως, είναι ο πρώτος που κατέβηκε στα μπλόκα από το δικομματισμό... Δεν τόλμησε ούτε Θεσσαλός βουλευτής (της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ) να το κάνει. Ξέρουν τι κάνουν όλοι αυτοί, ξέρουν πως εκτός από κάποιους αγρότες που θα χειροκροτούν, η μεγάλη πλειοψηφία θα τους γυρίσει την πλάτη (από ευγένεια) ή τους διώξει εν ψυχρώ!!!
Όπως πληροφορηθήκαμε, αυτό ακριβώς αντιμετώπισε και ο Μπένυ στην Ημαθία χθες, παρά το γεγονός ότι η επίσκεψή του ήταν στημένη και καλά οργανωμένη από πολιτικούς του φίλους αγρότες...
Αυτά! Και σε άλλα με... υγεία!
/

Δεν υπάρχουν σχόλια: