Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Στο δρόμο για τα Τέμπη...

Πάνω από χίλια ήταν τα τρακτέρ που συγκεντρώθηκαν χθες μετά το μεσημέρι στον Κόμβο της Νίκαιας, έτοιμα να ξεκινήσουν σήμερα το κλείσιμο της Εθνικής και πιθανότατα να τραβήξουν και για τα Τέμπη!

Από την Καρδίτσα, τα τρακτέρ αριθμούν γύρω στα 700 και κάπως λιγότερο πρέπει να ήταν αυτά από το νομό Τρικάλων. Ικανοποιητικός αριθμός τρακτέτ κατέβηκε και από τον κάμπο της Λάρισας.

Το "ραντεβού" στη Νίκαια έδωσαν οι Ενωτικές Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων των 3 νομών και οι αντίστοιχες Επιτροπές Αγώνα των αγροτών.
Αποφάσεις σχετικές με τη συνέχεια του αγώνα, πήραν χθες το βράδυ, μετά από ευρεία σύσκεψη των Επιτροπών Αγώνα, που έγινε επί τόπου, στον τόπο της συγκέντρωσης.
Κουμάντο, όπως όλα έδειχναν, έκανε ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΚ και στέλεχος του ΚΚΕ Βαγγέλης Μπούτας.

* Σήμερα αναμένεται να υπάρχει δράση και από άλλες αγροτικές δυνάμεις, μεταξύ των οποίων από το Βόλο, Κάρλα, Βελεστίνο, Πήλιο, αλλά και από τον Αλμυρό και Αγχίαλο.

* Παράλληλα, αναμένεται να κινηθούν στην Καρδίτσα η Ομοσπονδία Δημοκρατικών Συλλόγων του νομού (ΟΑΔΗΣΚ) μαζί με την νεότευκτη αλλά δυναμική Ένωση Νέων Αγροτών. Το ραντεβού των τρακτέρ δόθηκε πριν από μέρες στο Δέλτα Παλαμά και στο Δέλτα Ιτέας. Σήμερα αναμένεται να γίνουν συγκεντρώσεις στους παραπάνω κόμβους και θα παρθεί απόφαση για τις περαιτέρω κινήσεις τους.
/

Δεν υπάρχουν σχόλια: