Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

Ο κακός μας ο καιρός...

Το STAR πρωτοπορεί σε κάτι τέτοια. Επόμενη κίνησή του, ίσως θα είναι τα νέα του χρηματιστηρίου να αγορεύονται από τη Σάσα Μπάστα. Άντε και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, στη θέση του αδερφού του, στην ΕΤ-3.
Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τέτοιο «μπαστάρδεμα» ειδικοτήτων στην ελληνική τηλεόραση. Οι δημοσιογράφοι έχουν αναλάβει τη δουλειά των εισαγγελέων, διάφοροι τραγουδιστές ή μοντέλα παίζουν ρολάκια στα σίριαλς (πχ. εκείνο το αξέχαστο πέρασμα της Καλομοίρας από τη Λάμψη), ο Άκης Παυλόπουλος είναι παρουσιαστής τηλε-σκυλάδικου κτλ.
Επομένως η ανάθεση του δελτίου καιρού στην Πετρούλα, είναι ένα κερασάκι στην όμορφη τηλεοπτική μας τούρτα.

Προς αγρότες
Σταματήστε ρε να κλείνετε τους δρόμους. Ο υπόλοιπος κόσμος όταν απεργεί, κλείνει τα χωράφια σας;
Μπουμ κεφτές
Δημοφιλής Τούρκος ηθοποιός, δήλωσε πως το 1974 σκότωσε 10 Κύπριους αιχμαλώτους. Μια συνέντευξη που σίγουρα θα συζητηθεί, καθώς η αποκάλυψη είναι πολύ σημαντική και… τρομακτική. Πολλοί ζητούν να επιρριφθούν ευθύνες για εγκλήματα πολέμου. Άποψή μου είναι πως ο ηθοποιός θα τιμωρηθεί αλλά για άλλο λόγο… Για δυσφήμιση του τουρκικού έθνους…Update: Ανακαλεί αυτά που είπε ο Τούρκος… Δηλώνει πως επρόκειτο για σενάριο που έχει γράψει… Τα συμπεράσματα δικά σας.

Τα σκονάκια του μέλλοντος
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνέστησε να καταργηθούν τα σχολικά βιβλία και να αναπληρωθούν από συσκευές ανάγνωσης, όπως θα δείτε εδώ. Ωραία, τα σκονάκια τώρα θα γίνονται με memory sticks.

/

Δεν υπάρχουν σχόλια: