Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

Αγνώστου διαμονής!!!


Με 13 τουλάχιστον τελεσίδικες ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ
αποφάσεις θεώρησαν
ότι ο Κουρής ήταν αγνώστου διαμονής!!!

http://troktiko.blogspot.com/2009/01/13.html

Α, ΡΕ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΣΕ Ο... ΧΑΤΖΗΔΑΚΙΣ!
Και όμως ο Γιώργος Κουρής έχει τελεσίδικες καταδικαστικές αποφάσεις και δεν τον συνέλαβαν ούτε όταν πήγε να καταθέσει κατά ανθρώπου που ήθελε να καταγγείλει! Ήταν αγνώστου διαμονής και δεν τον έβρισκαν; Κράτος είναι αυτό; Με 13 τελελσίδικες αποφάσεις και ο Κουρής είναι έξω;
«Η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι ένα άτομο (άσχετα με την ιδιότητα ή την ισχύ του) που βαρύνεται με τόσες καταδικαστικές αποφάσεις αποφεύγει συστηματικά την... εκτέλεσή τους. Δεν ξέρουμε αν αληθεύει ότι η Αστυνομία θεωρεί "αγνώστου διαμονής" έναν πασίγνωστο επιχειρηματία που δίνει συνεντεύξεις Τύπου από το κανάλι "του". Ξέρουμε όμως ότι ο Γ. Κουρής εμφανίστηκε στον εισαγγελέα προσκομίζοντας στοιχεία εις βάρος του "αντιπάλου" του και κανείς δεν θυμήθηκε ότι εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος του!
Αν ο Γ. Κουρής ξεσκονίσει λίγο την επιλεκτική μνήμη του, θα θυμηθεί το ποινικό του μητρώο... Οποιοσδήποτε άλλος Έλληνας πολίτης, με τέτοιο ποινικό μητρώο, το λιγότερο θα εξέτιε ήδη την ποινή του σε κάποια φυλακή». (ΚΑΡΦΙ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: