Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

Δεν μπορώ να καταλάβω...



«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Αλέκος Αλαβάνος, που ήταν πρόεδρος, έπρεπε να φύγει για να ξανα είναι στην πράξη πρόεδρος, όπως επίσης και γιατί ο Αλέξης Τσίπρας, που δεν ήταν πρόεδρος, έπρεπε να εκλεγεί πρόεδρος του κόμματος, για να μην είναι και πάλι, ουσιαστικά πρόεδρος».
Με αυτά τα λόγια ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ Νίκος Κωνσταντόπουλος (παραιτηθείς κατόπιν πιέσεων λόγω διαφθοράς και ανάμιξης σε υπόθεση πολιτικού χρηματισμού) επιτίθεται κατά της νυν και τέως ηγεσίας του κόμματος σε συνέντευξη που παραχώρησε και δημοσιεύτηκε σήμερα στην εφημερίδα "Real News" (του Κουρή, εεε... του αχυράνθρωπου Χατζηνικολάκη ήθελα να πω).
Ούτε κι εγώ όμως μπορώ να καταλάβω, πως γίνεται να έχουν τόσο απύθμενο θράσος μερικοί ώστε να επιμένουν να μιλάνε, όταν όλοι μας, γνωρίζουμε τι πραγματικά είναι.
Οταν όλοι γνωρίζουμε πχ, την γνωστή μεταφορά μαύρου πολιτικού χρήματος, από το γραφείο του μπαμπά Αλαφούζου για λογαριασμό του Μητσοτάκουλα, το οποίο αργότερα δικαιολόγησε ως "κουπόνια" ο εν λόγω αποπεμφθείς κύριος δικηγορο-βαποράκιας βαλιτσών, ο "κύριος" Κωνσταντόπουλος.
Μιλάνε όλοι, μιλάνε και οι κούριερ! Οι κομιστές, οι "απλέτου φωτός", οι κουβαλητές του μαύρου πολιτικού χρήματος!
Τι τραβάνε κι αυτοί "οι κομμώτριες"...

Σχόλιο Θεσ.Τύπου:
Κρίμα για έναν Κωνσταντόπουλο, που έχει γράψει μια σημαντική ιστορία από τα φοιτητικά του χρόνια, να συνεχίζει εσχάτως να βουλιάζει στον πολιτικό βούρκο και στην μικροκομματική ανοησία... Τον είχαμε περί πολλού κάποτε. Πέσαμε έξω στη συνέχεια. Απογοητευτήκαμε μετά. Τον λυπόμαστε, απλά, τώρα...
/.

Δεν υπάρχουν σχόλια: