Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

Οργισμένοι με τον Καραμανλή

Το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου κουκουλώθηκε!
Και αφού καλά τα κατάφερε η κυβέρνηση σ’ αυτό είπε να επιβραβεύσει μερικούς από τους βουλευτές της που συμμετείχαν στην Εξεταστική Επιτροπή.
Υπουργοποίησε λοιπόν τρεις από αυτούς!
Άλλοι δύο, όμως, δεν μπήκαν στην κυβέρνηση, παρά το γεγονός ότι «τα έδωσαν όλα» στην Εξεταστική, με παράλληλες παρεμβάσεις τους και στα τηλεοπτικά παράθυρα, σώζοντας τους πολιτικούς που συμμετείχαν στα σκάνδαλο και την κυβέρνηση βεβαίως.
Οργισμένοι και έξαλλοι ο Πάνος Παναγιωτόπουλος και η Κατερίνα Παπακώστα, φέρονται να δηλώνουν πως τους είχαν υποσχεθεί υπουργοποίηση η οποία τελικά δεν ήρθε…

Ο «κόκκινος Πάνος» κινδυνεύει εκτός των άλλων να μείνει εκτός Βουλής στις επόμενες εκλογές, καθώς εκλέχτηκε οριακά στη δύσκολη Β’ Αθηνών, στην οποία η Ν.Δ. θα χάσει αρκετές έδρες. Γι’ αυτό απειλεί Θεούς και δαίμονες…
(Το άσχημο είναι ότι, αν δεν βγει βουλευτής, θα τον τρώμε στη μάπα καθημερινά από την τηλεόραση…;)

«Με κοροϊδέψατε...»
φέρεται να διαμήνυσε ωρυόμενη προς το Μέγαρο Μαξίμου η κ. Παπακώστα. Και τώρα που την «κοροϊδεψαν», θα ξαναβγεί στα κανάλια να μην αφήνει κανέναν να μιλήσει; Κι αυτήν δεν την βλέπουμε καλά στις επόμενες εκλογές. Μάλλον έχει τελειώσει η πολιτική της καριέρα. Άντε για κάνα πιάτο στο σπίτι κυρία μου!
(«Θεέ μου Θεέ μου…» απάλλαξέ μας απ’ αυτήν; Μπας και τη χάσουμε κι απ’ την τηλεόραση…)
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: