Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Ραγιάδες που είμαστε...


Από τον πιτσιρίκο

Όλοι καταδίκασαν το γεγονός ότι έπεσαν δακρυγόνα την ώρα που ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πήγε να μιλήσει με τους αγρότες από την Κρήτη.
Το πρόβλημα είναι τα δακρυγόνα που πέφτουν την ώρα που είναι παρών ο Γιώργος Παπανδρέου ή άλλοι πολιτικοί. Τις υπόλοιπες ώρες δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα – μπορούν οι άνδρες των ΜΑΤ να πετάνε όσα δακρυγόνα θέλουν...
Δηλαδή είναι κακό να πετάς δακρυγόνα στον Παπανδρέου αλλά δεν πειράζει να πετάς δακρυγόνα στους αγρότες. Το περίεργο είναι ότι και οι αγρότες το έχουν αποδεχτεί αυτό. Όχι, δεν είμαστε προσκυνημένοι.
http://pitsirikos.blogspot.com/2009/02/blog-post_1168.html

Σχόλιο Θεσ.Τύπου:
Ούτε κανένας αντέδρασε (εφημερίδα, κανάλι, blog, κόμμα, κ.λπ.) στις δηλώσεις του ΠΑΣΟΚ και των στελεχών του που ζητούσαν μια συγνώμη από τον Μαρκογιαννάκη επειδή τα ΜΑΤ έριξαν δακρυγόνα στο Γιώργο!!! (χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι!)
Όχι συγνώμη από τους αγρότες που επί δύο μέρες ψεκάζονταν με τα χημικά! Για το Γιώργο ήθελαν τη συγνώμη!!!
Την ίδια ώρα που απαντούσαν στην κυβέρνηση ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είναι αναγκασμένος να λέει πού θα πάει!!!
- Οπότε κύριοι Παπακωνσταντίνου και λοιπά στελέχη του ΠΑΣΟΚ (και αυριανοί... υπουργοί!);;; Και με τον αγροφύλαξ και με τον χωροφύλαξ;;; Όπου θέλει πάει ο Γιώργος (ναι, σωστό) άρα δεν ευθύνεται η κυβέρνηση επειδή ο Γιώργος πήγε μέσα στα δακρυγόνα που έριχνε προς τους αγρότες!..
Άρα η συγνώμη προς τους αγρότες κι όχι προς το ΠΑΣΟΚ!!!
Ξυπνήστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε!
Και ποιος είναι ο Γιώργος;;;; Μήπως τελικά πήγε στους αγρότες για επικοινωνιακούς λόγους;;; ΝΑΙ, γι' αυτό πήγε και το είπατε εσείς με τις δηλώσεις σας! Γιατί, εκτός των άλλων, είστε και ηλίθιοι. Αλίμονό μας, εσείς θα μας κυβερνήσετε αύριο;;;
./.

Δεν υπάρχουν σχόλια: