Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Κηδεία με ξένα κόλλυβα!!!


(εκπρόθεσμο αλλά ενδιαφέρον!)

Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν οι εκλογές του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (Π.Ι.Σ.) για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ..
Την εβδομάδα που διανύουμε, στα γραμματοκιβώτια των 360 αιρετών εκλεγμένων ιατρών που δύνανται να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στον Π.Ι.Σ., στάλθηκε ένας φάκελος.
Το περιεχόμενο του φακέλου εμπεριέχει τη διακήρυξη ενός εκ των ψηφοδελτίων που θα συμμετάσχουν στις εκλογές του Π.Ι.Σ. και ονομάζεται Δημοκρατική Κίνηση Ιατρών (ΔΗ.Κ.Ι.), με επικεφαλής τον κ. Μ. Βλασταράκο.
Τίποτα μεμπτό μέχρι στιγμής. Αν όμως παρατηρήσει κανείς το συνοδευτικό δελτίο ταχυμεταφοράς, θα διαπιστώσει ότι ο αποστολέας δεν είναι ο κ. Βλασταράκος ή κάποιος εκ των συμμετεχόντων στο αναφερόμενο ψηφοδέλτιο αλλά – άκουσον άκουσον - η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιατρών Ι.Κ.Α.!!!
Για να γίνουμε πιο αντιληπτοί, την προεκλογική καμπάνια ενός παραταξιακού ψηφοδελτίου την πληρώνει… ποιος άλλος… ο Ελληνικός λαός!…
Ίσως επηρεασμένος από την όλη σκανδαλολογία των τελευταίων ετών, ο κ. Βλασταράκος προέβη σε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια.Άλλωστε, τι είναι μερικές εκατοντάδες ευρώ μπρος στα ομόλογα και το Βατοπέδι!
Όσο για τη νοοτροπία του να πληρώνει ο Έλληνας πολίτης τις ατομικές φιλοδοξίες του υποψήφιου οποιουδήποτε τομέα… τα συμπεράσματα δικά σας!
Υ.Γ.: Ο κ. Αβραμόπουλος τι λέει επ’ αυτού;;;
./.

Δεν υπάρχουν σχόλια: