Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

58χρονος εξέδιδε 23χρονη με νοητική υστέρηση


Επί έξι μήνες κράτησε το μαρτύριο μιας 23χρονης κοπέλας με νοητική υστέρηση. Όπως έγινε γνωστό, 58χρονος άνδρας (ο οποίος συνελλήφθη, μετά από καταγγελία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καρδίτσας), κατά το τελευταίο εξάμηνο φέρεται ότι είχε συνάψει εξωσυζυγική ερωτική σχέση με την 23χρονη.
Καταχρώμενος την ανικανότητά της ν’ αντισταθεί λόγω πνευματικής αδυναμίας, την εξανάγκαζε με χρήση βίας και απειλές να εκδίδεται κατ’ εξακολούθηση σε άγνωστους σ’ αυτήν άνδρες, μεγάλης ηλικίας, έναντι χρημάτων τα οποία παρακρατούσε εξ ολοκλήρου ο ίδιος.
Ο 58χρονος, στις 3 Φεβρουαρίου, φέρεται να προκάλεσε σωματικές κακώσεις και να απείλησε την κοπέλα, επειδή αυτή αρνήθηκε να ενδώσει σε απαίτησή του για ερωτική συνεύρεση με άνδρα αγνώστων στοιχείων, με τον οποίο ο δράστης είχε προσυνεννοηθεί.
Έκτοτε, εξύβριζε και απειλούσε τηλεφωνικά, τόσο την παθούσα όσο και πρόσωπα του οικογενειακού της περιβάλλοντος σε καθημερινή βάση και για τελευταία φορά στις15.10 το μεσημέρι της Τρίτης.
Ο δράστης συνελλήφθη την Τρίτη το βράδυ, στην Καρδίτσα. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους και παραπέμφθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας...

./.

Δεν υπάρχουν σχόλια: