Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

Χασισάκι… μυρωδάτο!


«Λαβράκι» έβγαλε χθες το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας. Μετά από πληροφορίες που διέθετε από μέρες, έθεσε σε παρακολούθηση και συνέλαβε χθες ένα 38χρονο άνδρα για διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης και τη 32χρονη φίλη του, και κατάσχεσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών που βρήκαν στα σπίτια τους.
Συγκεκριμένα, στο σπίτι της 32χρονης, που από ό,τι φάνηκε το χρησιμοποιούσαν ως αποθηκευτικό χώρο, βρέθηκαν μεταξύ άλλων δύο νάιλον σακούλες με αποξηραμένη κάνναβη σε φούντα συνολικού βάρους 2.800 γραμμαρίων, νάιλον σακουλάκι με κοκαΐνη σε βραχάκια βάρους 42,2 γραμμαρίων, 28 δισκία ναρκωτικών φαρμάκων, δύο διαδερμικά έμπλαστρα, τρεις ναρκωτικοί πεπιεσμένοι τροχίσκοι και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
Μετά από έρευνα στο σπίτι του 38χρονου, βρέθηκαν 9 δισκία ναρκωτικού φαρμάκου και ένα πιστόλι αερίου-κρότου με γεμιστήρα.
Τέλος, μετά από έλεγχο των αστυνομικών στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου της οικοδομής της 32χρονης γυναίκας ανακαλύφθηκαν και άλλες ποσότητες ναρκωτικών: Τρεις ποσότητες αποξηραμένης κάνναβης σε φούντα συνολικού βάρους 18,7 γραμμαρίων και πέντε φυτά κάνναβης ύψους 0,04 έως 0,15 μέτρα μέσα σε γλάστρα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης προόριζε τις ποσότητες των ναρκωτικών για εμπορία, γι’ αυτό και συνελήφθη.

./.

Δεν υπάρχουν σχόλια: