Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

Ποιος ο ρόλος της Ντόρας;


Διαβάστε δήλωση της κυρίας Ντόρας για τις αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ κατά των "πολιορκημένων" Παλαιστινίων της Λωρίδας της Γάζας.
Είπε λοιπόν η Ελληνίδα ΥΠΕΞ, κόρη του Μητσοτάκη:
«… Οι ρουκέτες της Χαμάς που πυροδότησαν έναν νέο κύκλο βίας και η δυσανάλογη απάντηση του Ισραήλ με αεροπορικές επιδρομές και βομβαρδισμούς, σκοτώνουν και τραυματίζουν ανθρώπους αλλά και την ελπίδα και την προοπτική ειρήνευσης αυτής της τραγικής περιοχής του κόσμου. Βάζουν σε άμεσο κίνδυνο την ούτως ή άλλως εξαιρετικά εύθραυστη περιφερειακή ασφάλεια».


- Η Ελλάδα δηλαδή, με τη δήλωση αυτή, "νίπτει τα χείρας της" - ως άλλος Πόντιος Πιλάτος!
- Η δήλωση, στοχεύει στην εξίσωση των μικρο-επιθέσεων της Χαμάς με τους βομβαρδισμούς του Ισραήλ...
- Η πολιτική των "ίσων αποστάσεων" (και σ' αυτή την περίπτωση) ΔΕΝ τιμάει τη χώρα μας.
- Η κυρία Ντόρα, τραβάει πολύ το σκοινί απέναντι στα δίκαια ενός λαού που θέλει δική του πατρίδα και προκαλεί τον ελληνικό λαό με αυτές τις δηλώσεις, που ουδόλως τον εκφράζουν.
- Η κυρία Ντόρα, ενδιαφέρεται μόνο να γίνει πιο αρεστή στους Αμερικανούς φίλους της, μπας και τη στηρίξουν (απέναντι στον "φιλο-Ρώσο" Καραμανλή) στην προσπάθειά της να γίνει πρωθυπουργός (σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει ο άλλος φιλοαμερικανός, ο Γιωργάκης, να βγάλει πρώτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ).
- Όπως και να'χει, ένας λαός σακατεύεται, η γενοκτονία των Παλαιστινίων συντελείται αυτή τη στιγμή, και η ελληνική κυβέρνηση ακόμα ψάχνει να βρει κάποιο λόγο να δικαιολογήσει τους φίλους των Αμερικανών Ισραηλινούς, για τη σφαγή των Παλαιστινίων της Γάζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: