Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

Τα δώρα του προέδρου...




Διαβάσαμε στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ οτι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρόσφερε ως Χριστουγεννιάτικο δώρο στα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου, τους Βουλευτές και τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους,το τελευταίο μοντέλο Blackberry.

Απο μια πρόχειρη ματιά που ρίξαμε είδαμε οτι το συγκεκριμένο μοντέλο ξεπερνάει σε αξία τα 350 ευρώ. Κάνοντας έναν απλό πολλαπλασιασμό της αξίας επί 450 -κατά προσέγγιση τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου + οι Βουλευτές + οι Δημοσιογράφοι- διαπιστώσαμε οτι το συνολικό κόστος των δώρων του κ. Παπανδρέου είναι 157 500 € !!!

Και ως άνεργοι που περάσαμε Χριστούγεννα με ελάχιστα χρήματα αναρωτιόμαστε: ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ;




Σχόλιο Θεσσαλικού Τύπου:

Καταρχάς είναι μια πληροφορία που δημοσιεύτηκε στο ΒΗΜΑ του φιλοΠΑΣΟΚικού Λαμπράκη, στον Κυριακάτικο ΒΗΜΑτοδότη. Που σημαίνει πως πρέπει να είναι αληθινό γεγονός.

Προσωπικά, μας απογοητεύει η ενέργεια του κ. Παπανδρέου να κάνει ένα δώρο αξίας 350 ευρώ σε αρκετούς δημοσιογράφους και στα στελέχη του κόμματός του. Για ποιον σκοπό άραγε, να δώσει τόσα πολλά λεφτά, ιδίως σε μια τόσο δύσκολη εποχή για τους περισσότερους Έλληνες που αντιμετωπίζουν μεγάλο οικονομικό πρόβληματα και τα "φέρνουν βόλτα" πολύ δύσκολα.

Πρόκειται για μια ενέργεια που προκαλεί το λαϊκό αίσθημα. Ένα ακόμα φάουλ του Γιώργου;...




Δεν υπάρχουν σχόλια: