Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2008

Το ΚΚΕ… επαναφέρει τον Βερέμη!

Επανήλθε στη θέση του προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας, ο «γνωστός» καθηγητής Βερέμης, μετά από σχετική απόφαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής.
Όπως λέει το ρεπορτάζ, η επανατοποθέτηση του Βερέμη δεν θα είχε επιτευχθεί, αν δεν έλειπαν και οι τρεις βουλευτές του ΚΚΕ, που συμμετέχουν σ’ αυτήν!
Όπως είναι γνωστό, η εν λόγω Επιτροπή είναι η μοναδική στην οποία την πλειοψηφία έχει η αντιπολίτευση (28 βουλευτές, έναντι 27 της Ν.Δ.), αλλά η απουσία των βουλευτών του ΚΚΕ (Αλυσσανδράκης, Τσιόγκας, Εύα Μελά), έκρινε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας υπέρ της επανόδου Βερέμη στην προεδρία του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας…
Απορία μας: Μα ταυτόχρονα να λείπουν και οι τρεις βουλευτές του ΚΚΕ. Ούτε… συνεννοημένοι να ήτανε!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ!
ΤΟ ΚΚΕ ΠΑΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ - ΠΟΡΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Οι δικηγορικές εκλογές στη Λάρισα...
,
Κτηματολόγιο, πολύ χρήμα, πολλές καταγγελίες, πολύ παρασκήνιο και άλλοι κάνουν τους κουφούς!
.
Του Νίκου Ξενόπουλου
.
Το όλο πακέτο του Κτηματολογίου Λάρισας, δοσμένο από τον δεξιό Λαρισαίο Υπουργό Γιώργο Σουφλιά, πήγε συστημένο σε δύο συμβούλους του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας, συνεταιράκια με δικηγορική εταιρεία γι'αυτό τον λόγο. Πήγε λοιπόν στην Μαρία Χρυσαφίδου, πρώην υποψήφια βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και νυν σύμβουλο στο ΔΣΛ με τον πασόκο Φίλλιπα Σαμαρά και στον Γιάννη Γιαγλάρα νυν σύμβουλο με τον αριστερό Βασίλη Αρχοντή.
Μιλάμε για τρελή κονόμα, για δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που θα τσεπώσουν δυό τους. Το συμβούλιο του ΔΣΛ, ανάστατο. Καταγγελίες από όλες τις μεριές, από όλους τους δικηγόρους, από όλη τη Λάρισα.
Ο αριστερός Βασίλης Αρχοντής, αηδιασμένος από το παρασκήνιο και τη μεθόδευση, όταν δύο σύμβουλοι ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΟΣ, δεν ξαναασχολείται με τις εκλογές και δεν κατεβαίνει υποψήφιος πρόεδρος.
Το ερώτημα που πλανάται είναι: "Το όλο πακέτο του κτηματολογίου το πήραν έτσι, χωρίς να δώσουν τίποτα, χωρίς να υποσχεθούν κάτι;" Λένε ότι η μία, νυν σύμβουλος με το ΠΑΣΟΚ στο ΔΣΛ ΔΗΛΩΣΕ ΠΙΣΤΗ στη ΝΔ και ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ σ' αυτές τις εκλογές και ο άλλος, από σύμβουλος αριστερών φρονημάτων ΜΠΗΚΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ στο ΔΣΛ με τον Δημήτρη Κατσαρό.
Τα γραμμάτια εξαργυρώθηκαν. Εσείς πως το βλέπετε: "το όλο πακέτο" τους κόστισε ακριβά; Υπάρχει όμως και θέμα με τους άλλους που ήταν από πίσω και τους το έδωσαν (βλέπε Σουφλιά, ΝΔ). Θα συνεχίσουν να κάνουν τους κουφούς;