Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Η απόλυτη ξεφτίλα...

Απίστευτες καταστάσεις στο Λύκειο Λευκίμης στην Κέρκυρα. Ένας μαθητής της Α' λυκείου μένει από απουσίες, δύο συνεχόμενες χρονιές... Οι γονείς του καταφεύγουν στη Δικαιοσύνη τη δεύτερη χρονιά και το δικαστήριο αναστέλλει προσωρινά την απόφαση του συλλόγου διδασκόντων.
Ο μαθητής (με εξετάσεις!) προάγεται στη Β' τάξη και την επόμενη χρονιά (κανονικά) προάγεται στην Γ' τάξη του λυκείου. Και τότε συμβαίνει το... "θαύμα"! Έρχεται το δικαστήριο και χωρίς να λάβει υπόψιν του την μέχρι τώρα πορεία του μαθητή δικαιώνει την παλαιά απόφαση του συλλόγου διδασκόντων...
Και ο σύλλογος διδασκόντων, με απόφασή του, ξαναστέλνει τον μαθητή και πάλι στην Α' τάξη, χωρίς να σκεφτεί ότι ήδη (αυτοί οι ίδιοι καθηγητές!) είχαν προβιβάσει δύο φορές τον μαθητή τους!!!
Τα παράλογα της ελληνικής πολιτείας, του ελληνικού κράτους, της ελληνικής δικαιοσύνης, της ελληνικής παιδείας... Η ίδια η ξεφτίλα μας!!!!!
Ο κ. υπουργός της Παιδείας, έχει να μας πει κάτι επ' αυτού;;;

Λεπτομέρειες για την υπόθεση και παρέμβαση του καθηγητή κ. Διονυσίου Τσούκα (που "προσπαθεί να παραμείνει εκπαιδευτικός", όπως υπογράφει...), δείτε ΕΔΩ

http://prezatv.blogspot.com/

.

Δεν υπάρχουν σχόλια: